Fundraising kurser

Kurserne henvender sig til alle der arbejder med eller ønsker at arbejde med projekter i private og offentlige virksomheder, kommuner, institutioner, organisationer og enkeltpersoner.

På kurserne får deltagerne en indføring i projektudvikling og fundraising, vi gennemgår forskellige typer af tilskudsordninger og hvor man finder de rigtige tilskud og relevant information. Vi kommer således igennem de væsentligste opgaver i processen fra idé til projekt, herunder:

  • Tendenser ? hvad gives der tilskud til
  • Den gode projektbeskrivelse og ansøgning
  • Organisering af projektet og partnerskaber
  • Udarbejdelse af budget og finansieringsplan
  • Strategier for fundraising og lobbyarbejde 
  • Tilskud i Danmark, EU og Norden

Kurset kan gennemføres som et 1 dags forløb eller man kan gå mere i dybden ved et 2 dages kursus, hvor der gives en mere grundig gennemgang af emnerne og en mere deltaljeret gennemgang af forskellige tilskudsordninger tilpasset jeres ønsker og projektområder.

Kurserne af både 1 og 2 dages varighed kan kombineres med en eller flere workshops, hvor I arbejder med udformning af jeres ansøgning/projektbeskrivelse med vores hjælp. Vi sammensætter også forløb efter ønske.

Prisen for 1 kursusdag/workshopdag er 15.000 kr. + moms ? hvis kurset holdes hos jer og med max. 15 deltagere. Prisen dækker undervisning, undervisningsmaterialer og transport. 

Kurser der afholdes hos os koster 20.000 kr. + moms og dækker ud over undervisning og undervisningsmaterialer også forplejning og lokaleleje.

Ved et mindre eller større antal deltagere aftaler vi en pris, herunder også  kurser for enkeltpersoner. Derudover tilbyder vi virksomhedstilpassede kursusforløb efter nærmere aftale og pris. Kontakt os og hør nærmere.

Foredrag
Vi tilbyder foredrag af 1 - 2 timers varighed om fundraising indenfor samme temaer som vores kurser omhandler.

Vi tager imod følgende:
Dankort/Edankort

Fundraising
Ansøgning om tilskud
Projektudvikling
Rådgivningsmøde
Kommuner og organisationer
Kurser

Webshop
Projektvurdering
Ansøgningscoach
Håndbog i fundraising

Profil
Hvem er vi
Værdigrundlag
Referencer